Ponuda za poslovne korisnike

Poslovnim korisnicima nudimo širok spektar usluga koje se tiču, projektovanja, instalacije i održavanja bežičnih i žičnih kompjuterskih mreža, sa različitim nivoima zaštite.

Posebno izdvajamo uslugu IP VPN mreže koja je prvenstveno namenjena korisnicima koji imaju potrebu da više fizički udaljenih mreža povežu u jedinstvenu privatnu mrežu. Pri ovom vidu povezivanja primenjuju se različite sigurnosne mere koje uključuju tunelovanje, enkripciju, autorizaciju korisnika, kao i kontrolu pristupa zatvorenoj privatnoj mreži. Implementacija je brza i relativno jednostavna, uz lako održavanje sistema. Prednosti ovakvog načina povezivanja su

Sigurnost
zbog primenjenog procesa enkapsulacije paketa jednog protokola u okviru drugog protokola podrazumevano je da su paketi razumljivi samo onima koji se nalaze na izvorištu i odredištu tunela.
 
Niska cena
troškovi za implementaciju IP VPN mreže su dosta niži u poređenju sa troškovima iznajmljivanja vodova ili izgradnje nove infrastrukture.
 
Stabilnost
konstantnim napredovanjem tehnologije na ovom polju smanjen je broj prekida u funkcionisanju na minimum, pa tako možemo reći da ova usluga omogućuje stalnu vezu između udaljenih lokacija.
 

Takođe na zahtev korisnika postavljamo i sisteme IP video nadzora NetAVIS serverima i Axis IP kamerama čija su imena, kao svetskih lidera na ovom polju, garancija pouzdanosti i kvaliteta.

Kontaktirajte nas, iznesite svoje zahteve i mi ćemo Vam u najkraćem roku ponuditi adekvatno funkcionalno rešenje u oblasti IP tehnologija.

 

 
 
Naše pristupne tačke

Spisak pristupnih tačaka MagNet-a sa oblastima pokrivanja.

Pristupne tačke »
Često postavljana pitanja

Korisnička pitanja upućena našoj tehničkoj podršci...

Pitanja i odgovori »
Kontakt

Telefon: +381 11 65 56 984
Email: office@magnetplus.net

Detaljnije »